We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

I Ett Bottenl​ö​st M​ö​rker

by Insect

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
Anti Frihet 04:29
2.
I armod utan alternativ, ett tält, rest i avlägset land. Ett skjul, en husvagn, ett människoliv. Ändlösa dagar med pappersmugg i hand. Fördriven i desperation. Mottagen,med indignation Bålen sticks på nytt i brand, nations­lögnen slukar mänskliga offer Förhäxad, av en illusion om samhörighet, om en nation. (På pålen,) nya tider, nya häxor. (På pålen,) nya lågors rov. Facklan i min hand är för allt du har gjort, en renande eld i en villaförort.
3.
Lurad 02:07
4.
5.
I ett bottenlöst mörker Kryper jag fram Får allt svårare att andas Och pulsen känns död Ser ingen utväg Från tunneln vi låsts in i Vi är marionetter I en dödfödd plan Jag vill ut Jag vill ut Släpp mig nu Det måste finnas en väg ut Dom hatar den utsatte Dom sparkar rätt ner Dom växer som ogräs En fascistisk armé Dom vill inget illa Sägs (det) på teve Dom vet inte bättre (Det är) ondskans banalitet Jag vill ut Jag vill ut Släpp mig nu Det måste finnas nån väg ut.
6.
Felanpassad 04:02

about

Recorded in Studio Underjord by Joona Hassinen early 2016
Mix and master by Markus Johansson

credits

released November 21, 2017

license

tags

about

Insect Stockholm, Sweden

contact / help

Contact Insect

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Insect, you may also like: